Please return following links to the footer:
Designed by SMThemes.com, thanks to: KazakNation, Havrix and Cd-bar.com
Nyheter - parfumerie.no

Nyheter

25 aprilLitt Tahiti i Norge

Påsken er snart historie og våren og sommeren står for dør i de meste av landet. I løpet av mai tar vi inn et klassisk hud- og solpleieprodukt fra Tahiti som kommer til å gjøre sommeren din ekstra sommerlig!

Produktene fra Hei Poa, som for 20 år siden bare var tilgjengelig på Tahiti og i USA, og idag er et kultmerke i Frankrike, kan selvfølgelig brukes hele året. Særlig er de oljebaserte hårproduktene perfekte for tørr norsk luft. Produktene er basert på manoiolje fra Tahiti, og kommer med deilige og eksotiske dufter – perfekt for en veldigluxe følelse enten du er på stranda eller i byen. Dette er solpleie for Mad Men folket – selv om kvaliteten på solbeskyttelsen nok er en helt annen enn på Don Drapers tid!

Cool, temmelig retro, men samtidig med moderne, høy kvalitet.

20 april

Det går mot påske, og det er en god tid for ettertanke. Det er et drøyt år siden vi begynte å planlegge Parfumerie, og mye har skjedd – det aller meste svært positivt. På kort tid har vi fått et nært og godt forholdt til massevis av kunder over hele landet, og det er utrolig stimulerende. Dere er alle kjempeviktige for oss og vi setter umåtelig pris på dere!

Da vi startet Parfumerie ble vi enige om to enkle regler: Vi skal bare selge produkter vi selv virkelig liker, og vi skal bare selge produkter som er fremstilt på en etisk forvarlig måte. Det siste innebærer bl a at vi skal vite at leverandørene overholder grunnleggende krav til arbeidsforhold og tar hensyn til miljøet i sine produksjonsprosesser. Og det betyr at vi aldri vil selge produkter som har blitt testet på dyr: Dyretesting er ofte grusomt og alltid unødvendig. Derfor vil vi aldri selge produkter som er på PETAs liste over selskap som benytter dyretesting. Denne listen finner du her. Hvis vi ikke overholder disse enkle reglene vil vi gjerne at du sier fra!

Så med et litt alvorlig budskap (og en veldig søt påskepus) ønsker vi dere alle god påske!12 april

Nå kan du betale hos oss med Klarna! Det betyr at du kan velge å få faktura for varene du kjøper hjem i posten, sammen med varene dine. Du har så 14 dagers betalingsfrist.

9 april

Profesjonell solpleie fra Texas på vei!

Supergoop! kommer til Parfumerie! En solpleieserie som kan brukes hver dag, året rundt. Uten parfyme, med en fantastisk kvalitet på linje med de beste ansiktskremer. Parabenfri, og klinisk testet. Skapt av Holly Thaggard i 2007. Produsert i USA – selvfølgelig uten dyretesting.


8 april

Få kinn som en engelsk aristokrat…

Perfekt barbering trenger ikke være vanskelig, ihverfall ikke med de riktige produktene.

Vi har nå tatt inn flere barberingsprodukter, bl a D. R. Harris’ tradisjonelle barberingskremer i duftene Arlington, Marlborough, Rose, Lavender og Almond (sistnevnte er himmelsk!). Disse rike, lukseriøse kremene kan enten anvendes på tradisjonell måte, dvs skummes opp med en barberkost, eller ganske enkelt påføres med fingertuppene. Uansett vil resultatet bli myke, glatte og velduftende kinn. Etter barbering kan en mild aftershave (f eks vår Pink Aftershave) brukes som “toner” for å stimulere og stramme opp huden, før du påfører en god fuktighetskrem – gjerne med solfaktor.

1 april!

En hyllest til våren!

I går snødde det ganske kraftig her i hovedstaden, men i dag ser våren ut til å være i rute igjen… Vi markerer dagen med Folavril, eller Aprilsnarr på norsk, Annick Goutals aller første duft, oppkalt etter antikvitetsbutikken Annick drev i Paris da hun i 1981 bestemte seg for å satse på dufter.

30 mars 2011

Hyggelig omtale av MALIN+GOETZ i www.lifebychristian.com:


Mange nye fine vårfarger fra Edward Bess – deilig nytt…